Vrijdag 13 (VOL) en zaterdag 14 September 2019: Italiaanse Wijnspijs workshop Piemonte i.s.m. Henriet Borgers

Hoe komt het dat die heerlijke Italiaanse wijnen zo prachtig met de lokale gerechten combineren?
Die vraag gaan we vanavond samen beantwoorden en dan specifiek voor de regio Piemonte! We gaan op ‘wijn-spijs-reis’ en ervaren meteen de prachtige authentieke Piemontezer keuken. De nadruk ligt deze avond op de combinatie van mooie kwaliteitswijnen met pure verse producten.

Over Henriet: Henriet heeft het culinaire in het bloed zitten: haar hart gaat sneller kloppen als ze in Italië bij haar familie op bezoek is en op zoek gaat naar nieuwe gerechten. Koken is haar grote passie en als ze niet bij een kookworkshop, demonstratie of op culinaire reis is, doet ze ideeën op uit kookboeken en tijdschriften om vervolgens verse pure ingrediënten te kopen en aan de slag te gaan! Hoe dat smaakt? Deliziosa! Oftewel: Dat kunnen we niet uitleggen, dus kom het vooral ervaren tijdens de wijnspijs workshop!

Hoe verloopt de avond?
Aan de hand van een stukje theorie over smaak en smaakfactoren kunnen we samen door te proeven aan de slag om per gerechtje te bepalen welke combinaties voor jou goed zijn en waarom? Oftewel een leuke leerzame en interactieve avond over het kiezen van de juiste wijn bij het juiste gerecht!

  • Inclusief: 9 te proeven wijnen, 4 vers bereide Piemontezer gerechten, stokbrood, tafelwater en documentatie.
  • Extra info: De avond duurt van 20.00 – 23.00 uur, Locatie Hint 23 te Eersel, kosten: €65,00 per persoon inclusief btw. De workshop gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen.
  • Deze avond reserveren? Aanmelden gaat via een mail naar info@vinolijf.nl

Vrijdag 1 November 2019: Workshop Wijn&Kaas

Wijn is een godendrank! En kaas is oneindig lekker! Combineer je deze twee op de juiste manier, dan krijg je een goddelijke samenwerking. 

Dacht jij dat je alleen rode wijn drinkt bij kaas of dat een portje altijd goed is?

Kom dan meeproeven en laat je overtuigen door de mooie verrassende combinaties die je met wijn en kaas kunt maken!

  • Inclusief: 9 te proeven wijnen, 4 bordjes verschillende kazen, stokbrood, tafelwater   en documentatie.
  • Extra info: De avond duurt van 20.00 – 22.30 uur, Locatie Hint 23 te Eersel, kosten: €39,00 per persoon inclusief btw. De workshop gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen.
  • Deze avond reserveren? Aanmelden gaat via een mail naar info@vinolijf.nl